اشکال
مواد و خاصيت ضد UV گونه هاي
مواد و خواص ضد UV ديمپل شيت ها ديمپل شيت هاي شرکت پارس صدرا در دو گونه با مواد نخستين بر اساس جديد (Virgin)و بر مبنا Recycle قابل عرضه مي باشند که تفاوت آن ها در خاصيت مکانيکي و جوش پذيري خوب تر مواد نو نسبت به مواد Recycle مي باشد . ديمپل شيت هاي بر شالوده مواد نو شيري رنگ (رنگ طبيعي HDPE) و ديمپل شيت هاي بر مبنا Recycle به عامل وجود کربن بلک (دوده) مشکي رنگ مي باشند .
پلي اتيلن بطور ذاتي داراي خواصي همچون عدم سميت، جوش پذيري خوب، مقاومت در برابر تغييرات دما و مقاومت شيميايي بالا مي باشد که اين فرمان منجر توسعه و گسترش و توسعه و گسترش موضوع ها به کارگيري آن شده است . از نقاط ضعف پلي اتيلن مي بضاعت و توان به حساسيت آن نسبت به اشعه ماوراء بنفش فروغ خورشيد اشاره کرد که اين زمينه به دو خط مش قابل جلوگيري مي باشد .
ورق
ژئوتکستايل
رويکرد اوليه استفاده از کربن بلک و يا اين که اين که دوده مي باشد که با مانع شدن از نفوذ اشعه ماوراء بنفش به ساختار پليمر از تجزيه آن دوري مي کند . در توليد ديمپل شيت هاي بر مبنا مواد Recycle از اين شيوه به کارگيري مي شود که استدلال رنگ مشکي آنها نيز مي باشد . بطور مشابه، در ايجاد لوله هاي پلي اتيلني اختصاصي به فرد انتقال آب و گاز که در معرض روشنايي خورشيد قرار داراهستند هم از دوده استعمال مي شود که متعاقبا منجر ارتقاء طول عمر آن ها مي گردد .
خط مش دوم دربرگيرنده به کار گيري از آنتي UV هاي شيميايي در حين فرآيند ساخت ميباشد . در ايجاد ديمپل شيت هاي بر شالوده مواد تازه از اين خط مش به کارگيري مي شود . آنتي UV هاي شيميايي، مواد جاذب اشعه ماوراء بنفش مي باشند که با جذب اين اشعه به وسيله خودشان و ساتع کردن انرژي بصورت گرمايي، مانع از جذب آن به وسيله زنجيره هاي پلي اتيلن و جراحت ديدگي محصول مي گردند .
سايز
هاي پارس صدرا در يک نگاه ديمپل شيت هاي پارس صدرا در سايز هاي 8، 10، 12، 20 و 30 ميلي متر توليد مي شود . با ارتقاء سايز ديمپل شيت ها، فضاي خالي ايجاد گرديده هم افزايش مي يابد .
اين
موضوع متعاقبا منجر به افزايش ظرفيت عبور دهي مي گردد
امکان
جوش پذيري از لبه هاي صاف تعبيه گرديده در طرفين رول ها براي جوش دادن ورق ها به يکديگر به عمل گيري مي شود . جوش ورق ها بوسيله رويکرد هاي مرسوم همچون دستگاه هاي المنتي و يا اين که سشوار هاي صنعتي قابل انجام مي باشد .
نحوه
نصب
ديمپل شيت بر روي ديواره
دست
اندرکاران اثر
گذار بر کارايي ديمپل شيت ها (Compressive strength) مقاومت فشاري فضاي خالي ايجاد گرديده به وسيله برآمدگي هاي روي تراز ديمپل شيت ها با ديواره براي عبور آب به کارگيري مي گردد . بنابر اين محافظت ساختار سه بعدي ديمپل شيت ها از اهميت ويژه اي برخوردار ميباشد که اين فرمان متعلق به مقاومت فشاري آنها مي باشد . مقاومت فشاري ديمپل شيت ها با اعتنا به وضعيت هر پروژه قابل تعريف مي باشد و با ارتقا وزن واحد سطح ديمپل شيت ها قابل ارتقاء هست .
(Tensile
strength) مقاومت کششي از عوامل مکانيکي با اهميت در تضمين همت ديمپل شيت ها، مقاومت کششي و استحکام در برابر ترکيدگي مي باشد . اين خواص بويژه در هنگام پر کردن پشت ديمپل شيت ها ( با خاک و يا اين که بتن) حائز اهميت مي باشد و در رخ نداشتن استحکام کافي، سبب ساز ساز پارگي ديمپل شيت ها و نهايتا نشت آب خواهد شد .
(Puncture
resistance) مقاومت در برابر کنار گذاشتن شدن اين خواص از آن جهت اهميت دارد که ديمپل شيت ها بايستي توانايي مقاومت در برابر بازخورد اجسام (بعضا تا حدودي تيز و برنده) را در حين اجرا داشته باشند . مقاومت هاي کششي، ترکيدگي و پانکچر با اعتنا به درصد ادغام مواد نخستين سازه به نياز قابل توصيف مي باشد .
درباره این سایت